Ballet

11 jaar geleden leerde ik de eerste balletpasjes en sinds 3 jaar dans ik nu ook op pointes. Ik droomde al heel lang om dit te kunnen, maar natuurlijk moet je eerst de gewone basis kennen al hoewel ik de basis wel al wat langer kon, begon ik toch niet meteen met pointes. De reden daarvan was, dat ze het niet deden in mijn vroegere balletschool. Gelukkig zette ik 3 jaar geleden de stap om te verhuizen van dansschool (ook al is het nu wat verder rijden). Daar ben ik nog altijd heel blij mee, want mijn leerkracht kan me al de kneepjes van het vak meegeven.

Een paar maanden geleden waren mijn allereerste pointes kapot en had ik dringend nieuwe nodig, dus wat doe je dan op een zaterdagvoormiddag… Naar Gent rijden voor nieuwe pointes :) Nu kan ik weer verder voor een jaar of 2. Hieronder zie je mijn oude en nieuwe pointes. Hopelijk vonden jullie het een leuke blogpost en zo weten jullie nu ook iets meer over mijn ballet geschiedenis.

pointes

Als jullie ook willen ballet doen of jullie hebben gewoon een vraag, stuur me dan zeker een bericht door hier te klikken of laat een reactie achter.

Kiss

Laure

Advertenties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: