Festival Proof

Wat moet je dragen op een festival? De struggle die je iedere keer weer hebt als je je outfit wil kiezen voor op een festival. Een short? Of misschien een leuk kleedje? Of toch gewoon een jumpsuit? That’s the question.

Als ik naar een festival ga, kijk ik eerst en vooral naar het weer. (Iedereen doet dit waarschijnlijk) Veel hangt daar natuurlijk van af. Dan begin ik vanonder, welke schoenen/slippers/sandalen/… doe ik aan? Ik kies meestal voor slippers. Je kan deze gemakkelijk afwassen en als het regent is het ook handig dat je voeten snel weer drogen. Stap 2: draag ik een broek/short/jumpsuit/…? Als het mooi weer is kies ik altijd een short, maar als ze regen voorspellen zorg ik eigenlijk gewoon dat ik een regenponcho mee heb. Want wat heb je eraan dat je een lange broek aandoet en het regent? Je zal nog langer koud hebben doordat het lang duurt voordat het terug droog is.

Stap 3: Wat draag ik van bovenstuk? Meestal is dit een leuk topje of t-shirt. Ik neem ook altijd een sweater mee, want ’s avonds kan het wel afkoelen en voor als het regent is het wel handig. De laatste stap but not least: het kapsel. Meestal is dit een simpel, maar leuk kapsel. Ik maak ofwel 2 ingevlochten vlechten ofwel gewoon een simpele dot. Soms draag ik ook nog enkele accessoires zoals een leuk enkelbandje of oorbellen of … 

Dit was mijn festival look! Als jullie een foto willen zien zullen jullie moeten wachten tot volgende week. Dan post ik een foto op Instagram. Stay tuned!

Hopelijk hebben jullie hierdoor ook de perfecte festival look!

Liefs

Laure

Advertenties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: